EventsNoticies

Setmana Cultural ADR ETSE 2022

Durant la setmana cultural de l’ETSE celebrada del 21 al 25 de març l’AdR va organizar tres tornejos: Valorant, League of Legends i escacs.

L’equip SAO a ser el guanyador dels nou que es van presentar per a competir pel trofeu del LoL. SAO està compost pels alumnes de primer d’Enginyeria Electrònica de Telecomunicació David Atieza, Alejandro Palanca, Michale Susarte, José Vicente Bautista i Angel Cervera.

Guanyadors del torneig de LoL

El segon classificat va ser l’equip for(int i = 0; i < TAM; i++) compost pels alumnes de primer d’Enginyeria Informàtica: Borja Somovilla, Raúl Álvarez, Oscar Martínez, Sergio Vives i José Miguel Vallet. Tots dos equips estan classificats per al torneig interfacultatiu que es va realitzar el passat cap de setmana el 14 de maig.

D’altra banda, l’equip vencedor del torneig D’altra banda, l’equip vencedor del torneig de Valorant va ser ADR-ETSE1 compost alumnes de diversos graus i cursos: Aaron González, Samuel Sanchis, Manu Pons, Alberto Martínez i Liam Foley.

Guanyadors del torneig de Valorant

Finalment el guanyador del torneig d’escacs va ser Joan Martínez de quart d’Enginyeria Multimèdia.

Enhorabona als guanyadors.

Durant la mateixa setmana realitzem un taller d’introducció al hacking ètic.

El torneig de futbol no es va poder dur a terme a causa del mal temps pel que queda posposat a una nova data a inici del pròxim curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 12 9 ?
 

Avís del Blog

Visita el nou espai del AdR
Pulsa açí
ACEPTAR
Aviso de cookies
Traduce »