Noticies

Últimes reunions del curs

Reunió amb membres de les diferents CAT.

El curs ja ha acabat farà un mes, pero les reunions del AdR no. Seguim treballant defenent els nostres drets i interessos.

Al llarg del any hem tingut diverses reunions de les Comisions Acadèmiques de Titol, que es el organisme que elegeix tot lo relacionat amb la teua titulació.

Aquesta setmana han sigut les últimes, en les que entre altres coses em aprovat amb dret de vot i veu dates d’examen i horaris entre altres.

Hem aprovat les guies docents per al pròxim curs, modificant alguns errors.

Comentar que ja no serà necessari en el moment de presentar el TFG, presentar tambè copia física impresa. Comentar que si vols fer el TFG en l’empresa, hauràs d’estar matriculat en pràctiques extracurriculars i no serà vàlid el contracte de curriculars.

Ja tenim wifi al coworking!

S’han aprovat els crèdits per participació en activitats culturals. Informat! Pots reconèixer assignatures optatives per participar en el IEEE, entre altres i com no pots ser representant en el AdR i altres comissions. Pregunta’ns.

Algo que voldriem recordar-vos sería que mireu bé els calendaris d’exàmens. Es possible, encara que desde la CAT ho intentem evitar, que tingues un examen de primer en ell mateix moment que altre examen d’una asignatura de tercer, per exemple. Si és així, avisa i solicita modificar-ho amb un mes d’antelació per poder fer un d’ells un altre dia.

Comentar-vos i recordeu el reglament de cualificacions. Rebem queixes però pocs reclameu els exàmens. La comissió de cualificacions és reuneix per revisar el teu exàmen, i ahí tambè forma part el adr. Revisa el exàmen i decidim si la correcció es correcta o no.

Els xàmens de primera convocatòria deuen estar corregits en 14 dies i els de segona convocatòria en 10 dies. En el moment de comunicar la nota, et deuen dir on i cuan fer la revisió del exámen. Si acudeixes o no has pogut fer-la per indisposició del profesor,i ho justifica el coordinador del curs o títol, pots impugnar l’exàmen i ens reunirem la comisió de qualificacions per revisar l’examen. +Info Si necessites ajuda, parla’ns.

Recordeu tambè que el plagi està penalitzat. Copiar, depenent de molts factors, desde un 0 en la convocatòria fins arribar a expedient disciplinari i expulsió del centre fins 2 anys o fins sempre. +Info

I ara ens queda l’última, l’assemblea de Junta de Centre on tenim un terç dels vots i es decideix tot el relacionat amb la ETSE.

I mentres… nosaltres seguim treballant per portar moltes més coses a l’ETSE. En ajudes? Alça la veu i participa. I no sols es treball, tambè és diversió i com no, currículum. El estar en continu contacte amb empreses i l’universitat obri moltes portes. Ens veiem en els congressos i activitats que estem preparant? Ara mateixa ja estem organitzant les del pròxim curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 5 5 ?
 

Avís del Blog

Visita el nou espai del AdR
Pulsa açí
ACEPTAR
Aviso de cookies
Traduce »