Noticies

Ana, nova membre de la Junta Directiva del CEET

Tot un orgull per al AdR ETSE UV.

En el XXXIII Congrés del CEET, on desde el Adr les nostres companyes Ana i Jaume, acudiren per a representar l’estudiantat de l’ETSE-UV.

La sorpresa fou que, durant el transcurs del CEET, l’antiga junta directiva va recomar a Ana presentarse com a secretària del CEET.

Tota una sorpresa i orgull comenta Jeroni, coordinador del AdrETSE, cuan li sol·licitaren una carta de recomanació per poder presentar-se. La proposta d’Ana per a ser Secretària General de la Junta Directiva d’una Sectorial a nivell Nacional es una mostra del bon treball i equip de persones que tenim al AdR. El treball realizat aquest últim any es veu reflectit no sols en les instal·acions que hem conseguit millorar i és el que visualment resulta més atractiu. Sino que ara, la ETSE-UV està present en òrgans estatals. Tot gracies al treball continuu d’un bon equip i la confiança que direcció ha tingut en nosaltres per poder acudir aquestos espais on desenvolupar el nostre treball per a l’estudiantat.

Les mostres d’afecte i enhorabona no tardaren. Desde el Col·legi d’Enginyers Técnics de Telecomunicació (COGITCV) fins la direcció de la facultat de l’ETSE-UV.

Què és el CEET?

El Consejo Estatal de Estudiantes de Telecomunicación (CEET), fundat en 1989, és l’associació que representa a tots els estudiants d’Enginyeria, Enginyeria Tècnica, Grau i Màster de l’àmbit de la Telecomunicació, independentment de quin siga la seua especialitat o del Centre del Sistema Universitari de l’Estat espanyol al qual pertanguen.

La seua activitat principal es desenvolupa en els Congressos d’Estudis de Telecomunicació que s’organitzen anualment i en els quals, sobre la base de la presentació d’unes ponències sobre temes que afecten la comunitat universitària en el sector de la Telecomunicació, s’arriba a l’elaboració de conclusions o recomanacions per part del sector dels estudiants, creant-se així una línia comuna entre els estudiants de tots els centres de Telecomunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 3 7 ?
 

Avís del Blog

Visita el nou espai del AdR
Pulsa açí
ACEPTAR
Aviso de cookies
Traduce »