Ana, nova membre de la Junta Directiva del CEET

Tot un orgull per al AdR ETSE UV.

En el XXXIII Congrés del CEET, on desde el Adr les nostres companyes Ana i Jaume, acudiren per a representar l’estudiantat de l’ETSE-UV.

La sorpresa fou que, durant el transcurs del CEET, l’antiga junta directiva va recomar a Ana presentarse com a secretària del CEET.

Tota una sorpresa i orgull comenta Jeroni, coordinador del AdrETSE, cuan li sol·licitaren una carta de recomanació per poder presentar-se. La proposta d’Ana per a ser Secretària General de la Junta Directiva d’una Sectorial a nivell Nacional es una mostra del bon treball i equip de persones que tenim al AdR. El treball realizat aquest últim any es veu reflectit no sols en les instal·acions que hem conseguit millorar i és el que visualment resulta més atractiu. Sino que ara, la ETSE-UV està present en òrgans estatals. Tot gracies al treball continuu d’un bon equip i la confiança que direcció ha tingut en nosaltres per poder acudir aquestos espais on desenvolupar el nostre treball per a l’estudiantat.

Les mostres d’afecte i enhorabona no tardaren. Desde el Col·legi d’Enginyers Técnics de Telecomunicació (COGITCV) fins la direcció de la facultat de l’ETSE-UV.

Què és el CEET?

El Consejo Estatal de Estudiantes de Telecomunicación (CEET), fundat en 1989, és l’associació que representa a tots els estudiants d’Enginyeria, Enginyeria Tècnica, Grau i Màster de l’àmbit de la Telecomunicació, independentment de quin siga la seua especialitat o del Centre del Sistema Universitari de l’Estat espanyol al qual pertanguen.

La seua activitat principal es desenvolupa en els Congressos d’Estudis de Telecomunicació que s’organitzen anualment i en els quals, sobre la base de la presentació d’unes ponències sobre temes que afecten la comunitat universitària en el sector de la Telecomunicació, s’arriba a l’elaboració de conclusions o recomanacions per part del sector dels estudiants, creant-se així una línia comuna entre els estudiants de tots els centres de Telecomunicació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 4 6 ?
Traduce »