EventsNoticies

Torneig de futbol

Dilluns passat 13 de febrer va començar el torneig de futbol de l’ETSE, en el participaren 8 equips.
Els resultats dels partits han sigut:
Chensea 0 – 4 UD Teleco
Cascalione 2 – 3 Diana FC
Lokotrones FC 1 – 5 Arquitectura
Telecos 2 (1) – 2 (2) Los Caimanes FC

El dimarts 14 es van disputar els partits de UD Teleco – Diana FC amb victòria per a UD Teleco de 2 gols a 0 i Arquitectura – Los Caimanes FC van empatar a 4 gols i despres de una tanda de penals, va passar a la final Los Caimanes FC.

El dimecres 15 es va jugar entre Diana FC i Arquitectura un partit per a decidir el tercer lloc, els tercers d’aquets primer torneig de futbol va ser l’equip Arquitectura, que va guanyar 4 – 3 a Diana FC. Després va arribar la final entre UD Teleco i Los Caimanes FC. El vencedor va ser, amb una victòria de 2 sobre 1, l’equip Los Caimanes FC. Enhorabona campions!!! Enhorabona també a UD Teleco que van fer un molt bon partit.

Diana FC està compost per Pablo Badía, Joaquin Fuertes, Yoel Velazques, Carles Tárrega, Ivan Burriel, Josep Ruiz, Pablo Ropital i Jorge Jimenez.

L’equip Arquitectura el formen Álvaro Pedrós, Sergio Gonzalo, Sergi Albuixech, Amin Faiz, Daniel Blanco, Marcelo Carrasquero, Lucas Martínez, Joan Casanova i Miguel Maicas.

El segon classificat, UD Teleco, està compost per José Cardeñas, Antonio Camara, Ivan Aleixandre, Pablo Bellido, Andreu Castelló, Lenny Poveda, Antonio Martinez, Javier Mas, Sergio Salvador i Sergio Ferraz.

Los Caimanes FC, els nostres guanyadors, està format per Salah Khallaf, Joel Raga, Marcos Valentin de Lázaro, Marc Molla, José Miguel Carrascosa, Fernando Puig, Alexis Zabaleta, Nahuel Lindon, Néstor Barata.

Membres de l’AdR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 11 15 ?
 

Avís del Blog

Visita el nou espai del AdR
Pulsa açí
ACEPTAR
Aviso de cookies
Traduce »